Les 7 meravelles frikis/nerds/losers (de Tarragona)

Aquest dies s'ha elegit (?) quines són les noves 7 meravelles del món . Un multimilionari suís es va treure del barret el negoci, i tota la humanitat s'ha llençat de cap com si fóssim membres de "la Veritat Suprema". Ben aviat han aparegut variants (uns menys agraciats que d'altres).
Vist que "naltrus" no volem ser menys (l'ego ens domina) i que això de viatjar no l'hem prodigat gaire, els hi oferim les que TT considera les 7 meravelles freaks/nerds/losers de les nostres contrades. Som-hi doncs...
7.- Petroquímica de Tarragona: És impossible arribar a la capital (?) de la província sense veure a molta distància els crackers de les empreses de la química tarragonina. El macrocomplexe genera odis i amors a parts iguals. Però no es pot negar que l'olor i el perill de fuita (o atac terrorista) va marcar tota una generació com als USA el perill d'atac nuclear.
6, 5 i 4.- Ascó I i II, i Vandellòs II: (D'acord és una petita "trampeta" de guió però) Ni en tot l'Univers Marvel hi ha més radioactivitat per metre quadrat que a les comarques tarragonines. Estadísticament som la zona de l'estat on tenim més probabilitats de ser el proper plató de "X-men 4" o "28 mesos desprès". A les nostres Centrals "Nucelars" ( ;P) les "parades no programades" tenen una periodicitat programada.
3.- Salou: Quan la consellera Tura va dir allò de "prou de turisme de borratxera" probablement pensava en LLoret, però Salou no té res a envejar-li. En aquest municipi de la costa del Tarragonès els conceptes "primera línia de mar", "medi ambient" i "protecció de la costa" agafen un caire particular.

2.- Port Aventura -> Mèxic: Per tots aquells que no volen/poden anar a les magnífiques platges de Cancún, nosaltres les tenim aquí. Tot el millor de Mèxic es troba a pocs kilòmetres de Vila-seca tal com diu la web:
"Sólo entrar en La Cantina verás que algo más que la rica comida mejicana se está cociendo aquí dentro. La plaza está decorada con guirnaldas y luces de colores. Todo parece preparado para una gran verbena. Quédate a ver la actuación de los mariachis que animarán el ambiente con su repertorio de canciones populares. ¡Estáis todos invitados a la fiesta!"
Qui hagi estat a "La Cantina" sap de què estic parlant. La primera vegada no s'oblida...


1.- Mazinger Z (del Pla de Santa Maria): Si al "Google" tecleges "Pla de Santa Maria" no apareix la nostra 1a meravella, però el 90% de les cerques que es fan per aquest petit poblet prop de Valls la busquen. Gràcies a Internet la estàtua "fake" de Go Nagai ha traspassat fronteres...ja que queda poc més a dir.

2 visitantes locos:

NiñoBomba dijo...

Muy buena clasificación pero nada democrática.
Además parece un poco centralista.
Más que las 7 maravillas de Tarragona parecen las 7 maravillas del Camp de Tarragona.

Y no olvidemos que:
REUS IS NOT TARRAGONA
(Plataforma pro-barrio marítimo en Tarragona)

NiñoBomba dijo...

En lo que seguro que millones de personas están de acuerdo es en el número 1.

Abogo por realizar una colecta para poder construir una Afrodita A junto a nuestro heroe de metal.